Over Barbara

topbanner

Ik ben Barbara Postema, geboren in Hellevoetsluis (1978). Ik woon met mijn man en zoontje in Rotterdam. Vanuit huis werk ik als Shafierha therapeut.

Voordat ik in staat was om naar mezelf te kijken, had ik een enorme afkeer van spiritualiteit en een kortzichtige kijk op de wereld en de mensen om me heen. Maar dit gedrag bracht mij nergens. En alle signalen die het leven mij gaf, bleef ik hardnekkig negeren.

Uiteindelijk was er geen harmonie meer in mijn leven, wat zorgde voor onrust, lichamelijke klachten en moeizame relaties. Jarenlang zocht ik naar oplossingen voor mijn problemen buiten mezelf, tot ik me realiseerde dat ik bij mezelf moest beginnen.

En dat heb ik gedaan, een ontwikkelingspad gevolgd wat mij uiteindelijk bracht bij mezelf. Een hele sterke confrontatie met mezelf, als ik een beter en harmonieuzer leven wilde moest ik werken aan mezelf. Dit pad leidde naar Shafierha, deze methode heeft mij geholpen om oud zeer en gedragspatronen op te ruimen.

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij De Bron in Rheden. Meer informatie over deze opleiding en achtergrondinformatie is te vinden op de website http://www.de-bron-cl.nl.

Mijn aanpak is maatwerk, want mensen en hun eigen levenspad zijn onvergelijkbaar. Iedereen hoort de ruimte te krijgen zijn leven vanuit zijn eigen visie en mogelijkheden te bekijken. Ik volg daarbij vooral mijn eigen intuïtie, net zoals ik ook van anderen hoop dat ze hun eigen weg volgen.
Handtekening Barbara Postema

Gast-auteur bij Nieuwetijdskind

Op de website ‘Nieuwetijdskind’ schrijf ik regelmatig als gast-auteur. Enkele voorbeelden:

Als je je niet meer aangesloten voelt.
De reis van je hoofd naar je hart – leven vanuit je hart.
Stilte in mijn hoofd.
Voor al die kleine schuldgevoelens.

logo-nieuwetijdskind-com