Kosten

topbanner

Transformatie (verbreding van de chakra`s )

Per afspraak wordt er energie in twee chakra’s gebracht; bij meer chakra’s zou de energie te sterk zijn en vastlopen. Dit betekent minimaal 4 afspraken, daarna zijn alle 7 chakra’s getransformeerd. De transformatie van de 7 chakra`s gebeurt in een periode van maximaal 7 weken.

Afspraak 1: kennismaken + verbreden 2 chakra’s € 65,-
Afspraak 2: verbreden 2 chakra’s + regressie € 65,-
Afspraak 3: verbreden 2 chakra’s + regressie € 65,-
Afspraak 4: verbreden 2 chakra’s + regressie € 65,-
Totaal € 260,-

Regressies

Tijdens een regressie leg ik mijn hand op het hartchakra, zodat er een diepe staat van ontspanning ontstaat. Iemand kan op deze manier vragen beantwoorden vanuit zijn hartbewustzijn in plaats van vanuit zijn hoofd. Door gerichte vragen te stellen en het toepassen van visualisatietechnieken wordt er energie vanuit het hartchakra opgeruimd.

Je bent niet verplicht deze regressies te doen, het is een persoonlijke keuze.
Tijdens een regressie kan karma uit vorige levens, gedragspatronen, vervuiling van de aura of negatieve energie opgeruimd worden. Juist de regressies maken het mogelijk je energieveld op te ruimen en dieperliggende oorzaken van blokkades te verwijderen. Er kan zowel gekeken worden naar specifieke thema’s zoals faalangst of onzekerheid, maar ook naar de oorzaken van fysieke klachten.

De kosten voor een regressie zijn € 60,-
Een afspraak duurt maximaal 1,5 uur.

Kaartlegging

Als je een antwoordt zoekt op een bepaalde vraag of graag wilt weten waarom iets in je leven gebeurt, dan kan een kaartlegging duidelijkheid geven. Het is verstandig vooraf te bepalen welke vragen je hebt. Dit mag elke willekeurige vraag zijn waar je antwoord op wenst, de oorzaak van een fysieke klacht of de oplossing voor een moeizame relatie. De kaarten geven een helder antwoord, wat nu op dit moment de beste richting of oplossing is.

De kosten voor een kaartlegging zijn € 30,-

Chakratransformatie zonder regressies

Het is mogelijk alleen de chakratransformatie te ondergaan, zonder direct te starten met regressies.
Iemand kan hiervoor kiezen als je de opleiding tot Shafierha Therapeut gaat volgen en graag alleen de chakra`s wilt transformeren.
Of als de kosten het niet toelaten om direct te starten met de regressies.
De kosten hiervoor zijn € 25,- per chakra, een totaalbedrag van € 175,.
Een standaard bedrag wat elke Shafierha therapeut vraagt. Dan kan eventueel op een later tijdstip gestart worden met de regressies.

Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar het combineren van de transformatie met de regressies, hiermee wordt sneller resultaat behaald.

Overzicht kosten

7 chakra’s inclusief 3 regressies € 260,- (€ 65 per afspraak)
Regressie € 60,-
Kaartlegging € 30,-