Groeiproces

topbanner

Het leven is bedoeld om er van te leren, zo’n groeiproces betekent glasharde eerlijkheid tegen jezelf. Het besef dat jouw leven en de bijbehorende ongemakken er zijn om je te wijzen op jezelf, is niet altijd even makkelijk.

Zodra je gaat beginnen met de transformatie en regressies, brengt de Aquarius energie blokkades naar de oppervlakte. Alle onderdelen die zich in ons onbewuste bevinden, krijgen de ruimte om boven te komen. Soms om ons inzicht te geven en soms om keuzes te maken en los te laten.

Met het onbewuste worden gedachten en gevoelens bedoeld die niet, of niet onmiddellijk, toegankelijk zijn. Maar die wel iemands gedrag beïnvloeden.

Van veel dingen die we doen of voelen weten we niet echt waar die vandaan komen. Waarom zijn we jaloers of worden we zomaar ineens boos. Wanneer we niet echt begrijpen waarom we iets voelen of iets doen, is het kennelijk zo dat we niet bewust zijn van een deel van onszelf.

Wanneer we bijvoorbeeld een situatie ervaren die ons teleurstelt, kan er een patroon opkomen van een oude situatie waar we teleurstelling hebben ervaren. We gaan dan met de huidige situatie om zoals we dat ook in de oude situatie hebben gedaan. Als we eerder kwaad werden over onze teleurstelling, kunnen we nu ook weer automatisch kwaad worden, of dat nu werkelijk zin heeft of niet.

Tijdens regressies worden dit soort blokkades opgeruimd vanuit het onbewuste. Het is een proces waarbij het onbewuste, bewust gemaakt wordt. Als iemand kampt met boosheid, zoeken we in het onbewuste de oorzaken op van deze emotie.

In het onbewuste ligt ook ons karma, de geestelijke lessen die iemand zich heeft voorgenomen te leren. Door regressies kan iemand erachter komen welke lessen er liggen, deze zijn herkenbaar aan vaker terugkerende situaties of gevoelens. Door helderheid over de les, kan op een andere wijze omgegaan worden met de situatie en de les geleerd worden. Dit kan veel opheldering geven over waarom sommige dingen zo moeizaam verlopen.

De transformatie maakt het groeiproces makkelijker en de regressies kunnen het proces behoorlijk versnellen. De Shafierha energie gaat je in beweging brengen. Het brengt blokkades aan het licht, zodat je deze definitief kan loslaten.

Wie de transformatie wil ondergaan en verwacht dat ontwikkeling vanzelf op gang komt, zal teleurgesteld worden. Innerlijke groei komt op gang door de wens te willen groeien en hier ook daadwerkelijk werk van te maken. Als je bereid bent naar jezelf te kijken, dan zal de Shafierha methode je leven veranderen. Het zal je inzicht geven in lichamelijke of emotionele klachten, je innerlijke rust geven.