Ervaringen

topbanner

SIEP: Mooie, fijne een leerzame ervaring die ik iedereen zou aanraden! Zonder me in dit soort behandelingen te hebben verdiept kwam het op mijn pad. Ik kon niet zo goed aangeven waarom ik het idee had dat het me iets kon brengen dus heb een afspraak gemaakt met het idee: ‘ik zie het wel’. Het heeft me meer gebracht dan ik vooraf kon bedenken. Rust en ruimte in je eigen hoofd. Niet denken maar voelen en lastige dingen aan gaan en oplossen voor je eigen geluk! Barbara is een fijn persoon! Ze zegt op een liefdevolle en warme manier waar het op staat en helpt je verder om de keuzes te maken die je zelf diep van binnen al weet maar die je bent vergeten of hebt weggestopt. Bedankt daarvoor!

DAPHNE: In februari 2014 ben ik voor het eerst naar Barbara gegaan. Haar persoonlijke en liefdevolle manier van werken spreekt mij zeer aan. Het openen van mijn chakra’s heb ik vanaf dag één ervaren als verlichtend en verreikend. Elke sessie opnieuw voelde ik weer meer energie stromen. Deze transformatie is gewoon nodig geweest om verder te kunnen met mijn levenspad en heeft mij weer veel inzichten gegeven over het ‘zijn’. Ik ervaar meer rust en leef vanuit mijn hart, doordat ik oude patronen heb doorbroken. Dank je Barbara!

J.C.F. VILT: Ik ben in contact gekomen met de praktijk van Barbara via een vriendin. Ik kreeg meteen een goed gevoel bij de eerste kennismaking en wij zijn dan ook meteen begonnen met een sessie. Barbara is een ontzettend goede therapeut en voelde mij feilloos aan. Ik heb de sessie gedaan met de chakra’s en een regressie en het was een geweldige ervaring. Barbara heeft mij goed begeleidt en mij ook voorzien met heel goed leesmateriaal waardoor ik nog meer voor de behandeling ging openstaan. De blokkades die ik voelde zijn weggenomen en ik blijf zeker nog een aantal sessies doen.

JOOST: Door Barbara ben ik weer in contact gekomen met mijn emoties en gevoelens. Angsten en andere negativiteit heb ik achter mij kunnen laten. Barbara heeft mij hierin super goed begeleid. Ik ben haar heel erg dankbaar en ben heel blij dat ik deze stap genomen heb.

KARA: Destijds was er geen Shafiera therapeut in de regio Rotterdam dus de chakra transformatie heb ik elders ondergaan. Toen Barbara met de Shafiera therapie begon in Rotterdam ben ik vrij snel bij haar terecht gekomen voor de regressies en soms ook een stukje coaching. Haar werkwijze is iets wat goed functioneert bij mij: no nonsens, straight to the point. Je voelt bijna lijfelijk de warmte en energie die van haar uitgaat. Ik ben sindsdien enorm gegroeid, sta bewuster in het leven en volledig in mijn kracht. Zodra ik weer voel dat ik het nodig heb, ga ik weer bij Barbara langs voor een sessie.

MIREILLE: Deskundige vrouw die weet wat ze doet, fijne energie. Heb als ervaren coach heel veel gehad aan Barbara, ik kom er zeker weer. Daarnaast verwijs ik veel mensen door. Doen dus!

BRIGITTE: Barbara heeft door het openen van mijn chakra’s en de regressiesessies geholpen om beter in mijn energie te komen en blijven. Ik weet nu beter welke energie van mij is en welke van iemand anders. Door het opruimen van ‘oud zeer’ in de regressies wordt er veel duidelijk en kun je de lessen leren welke nodig zijn om stappen te kunnen zetten in je ontwikkeling. De sessies doet Barbara liefdevol. Ze helpt je op een hele fijne manier spiegelen, je vraagstukken oplossen in een vertrouwde, veilige sfeer. Ik kom nog eens in de zoveel maanden bij Barbara voor een soort van onderhoudsbehandeling. De praktijk van Barbara is zeker een aanrader!

ALTHAGRACIA: Een aantal maanden geleden voelde ik een blokkade rondom mijn hartchakra, en ik was op zoek naar een chakra healing. Op een of andere manier kwam ik Shafierha healing tegen, gegeven door Barbara. Een keuze waar ik absoluut geen spijt van heb. Tijdens het consultatie en kennismakingsgesprek bleek er meer te zijn dan een blokkade van de hart chakra. Barbara en de Shafierha healing hebben mij geholpen om in mijn kracht te staan, te transformeren, blokkades te verwijderen, mijn creativiteit weer een boost gegeven en zoveel meer. Na elke regressie merk en voel je dat je anders in het leven kunt gaan staan. Erg dankbaar dat onze paden elkaar hebben gekruisd en ik zal zeker terug gaan voor een healing. Een Absolute aanrader!

FLEUR: Barbara heeft een zeer persoonlijke benadering. Ik voel mij gehoord en begrepen. Ik voel mij meer in mijn kracht staan, dan ooit tevoren. Alsof de donkere wolk boven mijn hoofd letterlijk weggenomen is. Ook vind ik het fijn dat Barbara een uitgebreide boekenkast heeft, waaruit ik boeken kan lenen om mij buiten de sessies te kunnen verdiepen.

BRECHTJE: Ik ben 20 jaar en ben sinds oktober 2013 bij Barbara in therapie. Ik wist nog helemaal niets van regressies en chakra’s, maar Barbara heeft alle geduld en beantwoord al mijn vragen op een duidelijke manier. De reden dat ik naar Barbara ben gegaan was voor mijn faalangst. Voor de sessies kon dit zo erg worden dat ik voor een toets moest overgeven. Inmiddels ga ik relaxed toetsen in en heb ik manieren om mezelf rustig te houden en terug te gaan naar mijn hartchakra. Hoewel ik in eerste instantie voor mijn faalangst naar Barbara ging, heeft het mij met meerdere dingen geholpen; ik ben minder chaotisch, zelfverzekerder, positiever, neem dingen minder persoonlijk en ben vooral gelukkiger. Wat ik ook heel fijn vind van Barbara is dat ze niks opdringt, maar dat alles heel onstpannen is en niks moet. Barbara heeft mij geholpen om beter te aarden en om meer op mijn intuïtie te vertrouwen. Nu, een jaar later, heb ik hier nog steeds enorm profijt van en ga ik regelmatig naar Barbara voor een sessie. Gevolg: mijn studie gaat goed en ik heb nog nooit zo lekker in mijn vel gezeten.